Tuesday, July 6, 2010

100 de dolari

Am aterizat cu bine ieri seara de la Vancouver. Am ajuns acasa si am ramas un pic in fata blocului sa isi termine Mada tigara. In fata noastra trona o bacnota de....dupa cum v-ati dat seama, $100!!! Imi amintesc ca acum cateva minute au trecut doua fete prin fata noastra. Exista o sansa sa fi fost ele. Alerg, ma uit in toate partile, nu le vad. Urc cam trista in casa, fuck, saracu' om care a pierdut banii:(
Iata ca ies din nou pe afara, ca stomacul nu tine cont de oboseala si le vad la distanta pe fete, mai mult cu coada ochiului. Hey, girls! Hey, girls! Did you loose some money? YES, YES, $100!
Dam banii inapoi, plecam fericiti la masa. Mada glumeste: trebuia sa le zici ca suntem romani=))

Mi-ar fi placut si mie ca romanul care a vazut un geamantan in fata apartamentului in care stateam in Bucuresti sa il fi lasat acolo...Nu de alta, da aveam numai trentze noi, cumparate special pentru excursie. Deh, nu suntem toti asa de norocosi.

3 comments:

  1. incredibil!
    bine ati ajuns acasa

    ReplyDelete
  2. Incredibil inapoiatul banilor sau furatul geamantanului:)?
    Multzu!

    ReplyDelete
  3. Ce gluma? Nici o gluma! Trebuia sa le ziceti ca sunteti romani, lol. Dat la stiri, scris in New York Times pe prima pagina (numa` p`asta-l stiu:P), invitatie la Oprah..bla bla :))

    ReplyDelete