Monday, February 22, 2010

Viteza

Pentru ca:
  • ne-am gasit masina zgariata
  • ni s-a furat o bicicleta din fata casei
  • am avut 1 inundatie in bucatarie de la chiuveta,
am hotarat sa ne mutam. Asta cam pe marti, miercuri saptamana trecuta. Si asadar vineri am vazut si eu apartamentul si sambtata am semnat contractul. Are gated garage, e ff luminos si are un petic de piscina. A, evident, are un semineu. Mor de ras, am citit o carte de-a lui Bill Bryson in care facea misto de californieni, ca au mai multe semineuri decat toata America. De ce oare, beats me!!
Si evident, e fake. Apesi pe buton, dai drumul la curent si bustenii despre care poti jura ca sunt din lemn adevarat au o flacaruie albastruie rosiatica printre ei. Cam asta e viteza la americani. Inchizi butonul, te duci la culcare, nu e nevoie sa te temi ca trebuie stinsi bustenii.
Si am mai auzit o faza foarte tare despre vinurile americane. Stiti cum se pun vinurile in butoaie de stejar, fag, samd? Ei, s-au prins americanii ca dureaza prea mult, asa ca baga cativa saci de rumegus, il lasa acolo o perioada scurta, apoi filtreaza vinul si uite asa ai calitate frantuzeasca la viteza americana=)) Eu nu sunt o cunoscatoare in ale vinului, dar aici vinul e foarte bun, o fi fake procesul de imbatranire, dar oriunde bei vin aici, it tastes goooddd.

3 comments:

  1. alo, canada la telefon :)
    ce porcarie cu masina ba, al naibii aurolac! bine ca va mutati, vezi sa aiba loc de o canapea extensibila in living.
    m-am abonat la blog

    ReplyDelete
  2. Deci vreti sa il culcam acolo unde ati dormit voi:))?
    Ne mutam pe cin'shpe martie. Cand veniti? Avem si piscina, da?

    ReplyDelete
  3. oooo super super! piscina, niste blue moon, suna bine :) sincer, vroiam sa venim prin aprilie la un festival linga LA, se cheama coachella si lineup-ul e super tare... ar fi vreo 3 zile dar nu am sta iar pe capul vostru, am gasi ceva pe acolo pe linga festival.

    acu nu sint sigur ca mergem dar cine stie... mai vorbesc si cu doamna canadianca

    ReplyDelete