Wednesday, September 29, 2010

Hike pe final de sezon

Avem o excursie superbaaaaaaaaaa la activ-weekendul ce tocmai a trecut, se pare ultima pe sezonul asta. Nu de alta, dar nu am ajuns hard core sa mergem sa campam in zapada:))
Am facut aproape 16 km numai dus si tot la fel intors. Plecarea vineri noapte din LA, dormit la un campground, sambata dimineata direct pe trail si intoarcere duminica. Inca ma cam doare tot ce poate durea intr-un corp - oase, ligamente, muschi.

Prima parte, pana la Pear Lake - 6.6 mile (cam 10 km) si apoi 3 mile si un pic (cam 6 km) pana la Moose Lake, dar a doua parte a fost fara carare, a trebuit sa o luam pe creste stancoase si sa identificam drumul cu ajutorul GPS-ului si a informatiilor adunate de Mada de pe internet despre drum. Dar, in final, dupa toata gama de emotii aferente:
-pot sa urc atata, ma tine corpul?
-gasim drumul, ne ratacim, dormim pe stanci?
am reusit sa ajungem si a meritat tot efortul din lume. O liniste completa, nu iti poti imagina cum e sa nu auzi absolut nici un zgomot, sa ai panorama unui lant muntos in fata, care se oglindeste intr-un lac ce pare sa se reverse peste margini in hau. Si bonus, pe care Mada l-a inclus in poveste, a fost ca a fost luna plina, de ziceai ca avem becul personal dupa noi:))

Sunt foarte fericita ca am reusit sa facem hikul asta, f greu si incredibil de frumos, care a avut de toate: portiune de padure, lacuri glaciare, stanci foarte abrupte (pe care ne-am urcat si am coborat ca sa ajungem la Moose Lake), panorama lantului muntos Sierra Nevada. Si mandra, pentru ca mi-a fost tare teama, stiu ca ma repet:D

Cam asta ar fi probabil ultima excursie spectaculoasa. E posibil sa mergem la pescuit, o alta pasiune care pare sa dea roade la Mada, eu inca nu am prins tainele, dar am o undita deja! (un coleg de-a lui Mada ne-a daruit 2 undite) si prin desert, asa, de o noapte instelata si de un gratar. M-am inscris la un cacat de intermediate accounting ca m-a mancat undeva, si trebuie sa ma pun la punct cu contabilitatea, pentru ca am fost la primul curs si am realizat ca am uitat absolut tot ce am invatat in cursurile anterioare absolvite cu A!!! Si nu vreau sa ma fac de ras, dar mai ales nu vreau sa arunc banii pe geam. Asa ca weekendurile viitoare vor fi dedicate invatatului si probabil motaitului cu un procentaj fair de 50:50 cursului denumit scaary Intermediate Accounting.

Tuesday, September 7, 2010

Vacanta

Mda, s-a terminat. Back in LA:
-prietenii din Romania si familia imi lipsesc mai rau decat anul trecut
-realizez ca sunt mult prea departe de Romania si asta nu mi da pace
-aerul e mai bun aici
-mi-a fost dor de bicicleta mea
-dimineata asta am facut cu mana si am vorbit cu un prieten care era pe balcon la cafea - asta mi-a dat un sentiment fain, cand la 1 km de casa mea, un prieten imi striga welcome:)
-mic dejunul a fost mai sanatos aici: egg sandwich with lettuce and tomatoe and fresh: sfecla rosie, morcov si portocala. In Romania nici nu am apucat sa mananc fructe (cum dreaq sa combini fructele cu atata bere???)
Concluzionez ca munca e ucigatorul sigur al tuturor lucrurilor bune de pe lumea asta.